Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mörk dag

Även om det är
en mörk dag och regnar...
Så finns det alltid
en färgad regnbåge
på min himmel,
för jag har dig i mitt liv!




Fri vers av susanne VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-12-12 18:32



Bookmark and Share


  Johnny Chow
naw va sött;)
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

susanne VIP