Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your my...

Your my heart,
Your my soul,
But sadly
you got an other girl




Fri vers av susanne VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-25 16:58



Bookmark and Share


  Johnny Chow
sorgligt:(
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

susanne VIP