Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag och natt

Fånga dagen ty natten nalkas
dess sköra vingar brottas skymningen

purpurdagrar i skyn
sakta går den under

blödande

vingarna brister
striden är förlorad

mörkret sänker sig
natten är här




Fri vers av Scilla Nutrix
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-11-15 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix