Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens flickebarn


Små stänk av solen
från ditt vackra leende
sår frön med stjärnstoff




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 695 gånger
Publicerad 2006-11-15 20:43



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Just så minns jag...
min solflicka. Vackert!
2006-11-15

  Cris
Springer ut i ett pärlande skratt och
groddarna blir vackra
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet