Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns kanske på Blocket?


Nackkrage sökes
till mitt tappade huvud
i dina ögon




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 566 gånger
Publicerad 2006-11-16 00:57



Bookmark and Share


  Norma
säljes glasögon till osynliga huvuden.

Nanna
2006-11-30

  Lilla My* VIP
Rolig rolig**:)
Finns säkert på Blocket!
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick