Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spricka i pärlan

 

 

En bruten tystnad
skavde min handled
i morgonens blod




Fri vers av Rachel Roth
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-11-17 09:17



Bookmark and Share


  Markattan
Aj, den här känns verkligen. Den är så kompakt och ändå så full av känslor och smärta...
2006-11-17

  rebecca d
o, det skär i mig...mycket känsla o uttryck i denna komprimerade form!
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth