Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månväverska


Bland drömmarna
väver du din väv

Spinner månen
till din skrud

Kärlek är svaret
när känslorna svävar
blygt runt dig




Fri vers av Mats L.
Läst 877 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-11-17 10:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
min blygsamma kärlek till poesin tar sig uttryck i en sådan här kommentar som egentligen bara är

texten får svindlande
fyra nystickade tossor
2008-06-02

    EllenCalmira
känslorna svävar blygt ....
fint formulerat
2007-08-02

  Agnes
Först trollbinder du med rubriken och sedan blir man alldeles betagen av din text. Kan inte bli annat än toppbetyg!
2007-01-24

  Azerola
Ja jag spinner runt månen några extra varv.
Så magnifikt!
2006-11-23

  Bubamara - Maria Zakrisson
gillar skarpt
känner den nästan helt och hållet
2006-11-18

  Jessica Ebbesson
Du väver vackert med dina ord. Tycker om uttrycket 'spinner månen till din skrud' Fint!
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.