Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum


Avskild står jag där,
i ett vakum

Balanserandes likt
hjärtats slag
vid ett stup

Värmen vaknar
lever och smakar
passionens lågor

Brinnande het
slutar pulsen
aldrig att slå




Fri vers av Mats L.
Läst 670 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-17 10:56



Bookmark and Share


  Roger VIP
Fortarande en enastående känsla och för mig mindre utslag. Men du har ett hjärta kvar och så pulsen i slutet som på nåt sätt erinrar om hjärtat igen så jag är inte helt nöjd (Om du känner dig nöjd ska du inte ändra betyder det här..) Jag hade nog valt en annan formulering till balansnummret. Som sagt det här är bara mina högst privata funderingar och är du nöjd med din text så är det bra, ta till dig det du känner passar och strunta i resten (jag är säkert hjärnskadad av mina år här på poeter.)
2006-11-20

  MonaLisa
Oj, dethär kändes som det ögonblick när man blir sådär vansinnigt blixtkär! Wow!
2006-11-18

  Roger VIP
Den här dikten skulle jag vilja se utan "hjärta" i. Jag får små kliande utslag av det ordet då det är så överanvänt. För att förutom det var det en enastående känsla i den..
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.