Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten haiku om bipolaritet...


typ 2?

Antingen eller

Det finns inga mellanting

Inga frizoner




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-11-18 00:03



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jo det måste finnas frizoner,
om man letar tillräckligt noga... :)
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist