Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag omfamnar evigheten


Jag omfamnar evigheten

och faller lyckligt bestrålad

in i universums famn


som fångar och slänger ut mig

till nästa ögonblicks

begynnande värld




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 721 gånger
Publicerad 2006-11-18 03:25



Bookmark and Share


  vissla
och jag fann den här
i begynnelsen av en ny värld
tack för en fin dikt
2006-12-29

  Al Sayab Al Sagher
vacker och djup tanke
2006-11-19

    ej medlem längre
............... :) sån frid en del av dina ord för med sig

I all sin ödmjukhet, sin brist på krånglighet så visar du tydligt med dina ord och utan att dra uppmärksamheten från insikten och till ditt ego - att du har gjort erfarenhet. När man ser det, ser man inte att DU är erfaren - du skriver så lågmält att du istället lyckas förmedla att MAN KAN erfara. Och det är en underbar, hoppingivande känsla. Återvänder till dina texter för att få näring & det får man väl ändå säga är toppbetyg! :)
2006-11-19

    ej medlem längre
Otroligt djupt och vackert, tack
2006-11-18

  Rosen VIP
Oj! den här gillar jag!!
2006-11-18

    Erika H
Ja så ska det vara... evigt kretslopp av levande och liv
Gillar den här mycket
känns så nära
vackert
erika
2006-11-18

  Gunwale VIP
Där fick vi receptet på hur man lever bäst!
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist