Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under hennes upplyfta \"look\"


Sänker blicken och
ser något normalt hos dig

Fötternas valkar




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-11-19 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick