Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stilla och stolta oceanen


När jag reser till den stilla och stolta oceanen
och går ut och möter henne
så krusas hennes yta

vågorna bryter
och vattnet hennes faller ned över mig
såsom bara ett riktigt hav kan

när jag sedan surfar på hennes vågor
så rider livskraften
med inom mig

och slänger mig fullständigt naken och fri
rakt ut och in
till nästa ögonblicks stilla ocean




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 717 gånger
Publicerad 2006-11-19 19:54



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Magnikt! en så perfekt metaforliknande känsla du har;)
2006-11-20

    Erika H
den stilla och stolta oceanen...
sjudande av liv och kraft
för den som älskar att leva nära och vågar
kasta sig in i äventyret
härligt skrivet, livfullt, energifullt
blir laddad av din text
snyggt!
erika
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist