Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var länge sen vi hörde nåt från jesus!

 

hal 

ål

 

i så starka färger

och så många skepnader

slingrandes

 

men

alltid kamouflerad

 

och redan för tvåtusen år sedan

sa jesus;

 

sanningen

ska göra dej fri




Fri vers av sol
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-11-19 22:35



Bookmark and Share


    Andersx
och ändå ljuger vi fortfarande som borstbindare..... va !

fin dikt, tänkvärd.
2006-11-28

  aftermath
piskrapp och smekningar i samma text..snyggt!
2006-11-20

  Anders P VIP
vet inte om jag förstår. dikten verkar först närmast banalt enkel men vid flera läsningar känns det som om den har flera bottnar. Var Jesus en hycklare? -ska människorna aldrig lära sig, eller???
2006-11-19

  Last Word Spoken
Hej där ängla lika sol stråle,

ja... det var länge sen vi hörde nåt från jesus!

Jo, tomten kommer i år också, by the way!!! :))

puss & kram

//Lori
2006-11-19

  Dan Linder
fy fan för hala ålar, dränk den fan i Haggen.
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol