Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en serie haikus...


Obegriplig impuls

Utan anledning

Trodde att jag var säker

Tydligen inte

***

Hur gömmer jag mig

Jag är ju det som hotar

Jag gör mig illa

***

Inga utvägar

Får acceptera livet

Små skador läker...




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-11-20 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist