Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om hur jag känner för musik...


Musik

Magiska musik.

Du fyller mitt huvud nu...

Stanna kvar hos mig!




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-11-20 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist