Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ännu en existentiell haiku...


Hopplöst genetisk...

Hopplöst genetisk

Det är inte bara jag

Det är vi alla




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-11-20 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist