Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En automatisk tanke när jag känner något...


Onödigt vetande

Förlåt!

Jag älskar dig!

Det var bara det jag ville säga.

Du behöver inte säga något.

Jag föredrar faktiskt att du låter bli.

...för jag är så lättskrämd...

Så ännu en gång, förlåt.

Det var själviskt att besvära dig med onödigt vetande.




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-11-20 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist