Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knackningar

Fyra små knackningar hördes av när jag vände mig om.
De ljöd genom mitt inre som en jordbävning.
Det kändes... fel.. det... kändes fel.
Hade jag glömt något? Var jag densamma som förut?
Hade jag drömt det?




Fri vers av andersjaevel
Läst 94 gånger
Publicerad 2006-11-20 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andersjaevel