Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förvirrad snedblick

En förvirrad snedblick åt höger, vänster?
Vad var det jag såg...
En förhärligad dimma av siffror, mönster?
Fåglarna viskade deras namn...
S:en liksom skar av en bit av hela händelsen..
Det var en förlegad oro, men dämpad av ro.
Sakta svävade jag tillbaka till verkligheten.




Fri vers av andersjaevel
Läst 141 gånger
Publicerad 2006-11-20 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andersjaevel