Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting / Ingenting

Jag letar efter något.
Fann aldrig någon ro i det bestående..
Vad är det jag letar efter? Går det att ta på?
Som om det vore mjukt.. lent.. och.. djupt...
Kommer jag någonsin att hitta det?




Fri vers av andersjaevel
Läst 111 gånger
Publicerad 2006-11-20 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andersjaevel