Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum

Många rum fanns i huset jag befann mig i.
Jag letade efter något... kunde inte sätta fingret på vad det var.
Ett av rummen kändes speciellt.. hade du varit där inne?
Var det därför jag kände lättnaden?
Det var endast ljuset som tändes inom mig.
Det fyllde upp tomrummet bredvid som innan hade verkat som om det inte vore där.
Var det du?




Fri vers av andersjaevel
Läst 82 gånger
Publicerad 2006-11-20 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andersjaevel