Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

 

Ett stjärnfall
i varje cell




Fri vers av Rachel Roth
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-11-20 07:17



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
så vackert
känner det lite trösterikt också...
efter att ha sett Dead man walking
om de dödsdömda i USA
cell kan vara flera saker...
2006-11-20

  Eline.P
Koncis poetisk sanning!
2006-11-20

  rebecca d
ja, oh...
2006-11-20

  Cris
Jaa.. så kan det kännas

bra kort härlig dikt
2006-11-20

  Anders P VIP
och i varje stjärnfall en önskning?
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth