Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sugg-erering och spelet för galt-erierna


Ett svin är ett svin
även med dress eller slips

Man ser det man vill




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-11-20 15:04



Bookmark and Share


  Norma
Amen. Allt eller inget. Mera.

Nanna
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick