Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olycklig kärlek bidrar bara till lite extra karaktär.

jag snörvlar och hostar
så att man knappt hör musiken

men jag lovar
jag är med i en film
har huvudrollen och är
en lagom sorglig karaktär
som lever på alkohol
och ruset
från \"någons\" leende

ni kanske inte kan se kamerorna
eller killen som regisserar allt jag gör

men ni måste ju förstå
att vara olyckligt kär
är bara något som ingår
snart kommer han inse
att det är mig han vill ha och kanske
stoppar han mig på en flygplats
när jag bestämt mig för att släppa taget
och fly från mina känslor
(också enligt manuset)

då är jag inte längre förkyld
för ingen vacker slutscen
innehåller snor och röda näsor
jag ska fråga om jag kan få ha
mitt raka hår i lockar
just där på slutet
när det blir vi
och vi kysser varandra inför
publik och applåder

då kommer ni höra musiken
och förstå

att olycklig kärlek ingår
i de allra bästa filmerna.








Fri vers av elinli
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-11-20 20:09



Bookmark and Share


    pladask
skön idé och jag gillar hur snuvan kom tillbaka i slutet, för att försvinna.
2006-11-20

    Suzylu*
Oh vilken fin text Gillar denna ;O
2006-11-20

  prinscess VIP
tyckte om din text
bra innehåll
kolla ordet huvudroll
lägg till ett u....
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli