Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten kanske föklarar va jag går igenom...


Jag ser er överallt

Jag ser er överallt…
Hör era röster…
Känner er sorg…

Nu är det så länge sedan
…då jag hade er i min famn
De sista farvälen – sa jag aldrig…
För de kändes som de inte var sant…

Jag ser dig Ano – i barn på bussen
Ögonbrynen…
som bara du har…
jag ser dom överallt!
Letar efter flera tecken…
Javisst…
du kanske har långt hår nu…
för de har gått snart ett år
sedan jag sist rufsade runt i ditt hår…
Kramade hårt…
kände din snabba puss mot min kind…
Din röst… är den som den var eller har du kommit in i målbrott nu…?
Dina mjuka händer…
kan du fortfarande böja dom som gummi bak och fram?
Hur är det med ditt hjärta – flyr du bort i fantasin – så som du gjorde förr när du var liten…
Hela världen var en ren saga – när verkligheten blev för tuff för dig…
Din far förvandlade du till en drake – draken som jagade efter prinsessan…
De fanns bara lyckliga slut i dina sagor…
Vem trodde att du skulle välja drakens vingar istället av prinsessans Rosenbad…

Och du Tamus – jag ser även dig överallt…
I grannens sons busiga smilgrop
Och jag undrar om ni hade blivit bästisar: Tamus och Dennis, vist klingar de rätt?
Han är så lik dig, min kära…
hans kärlek till sin mor är lika äkta som den du hade för mig…
Dennis smyger in i sin mors famn och gömmer sig i hennes kyss – som du… minns du de?
Jag bryr mig inte att du tar på dig smutsiga kläder, eller tappar handduken överallt…
Vill bara hålla i dig – så som vi gjorde förr, då du somnade som ett kattunge i min famn…

Saknar, saknar er så…
Hoppas ni hör mina hjärteslag…
Fast min själ flyter ur mig med tårar så fortsätter mitt hjärta att slå av ren hopp att vi åter ses igen!






Fri vers av BlåhäXa
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-11-20 20:48



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
jag ryser, och bli ledsen berör vill hålla om.
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa