Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev nu!

Vem kan leva utan att få veta hur det slutar?
Måste man leva hela livet för att få veta?
Men om jag inte får veta nu hur det slutar så kan jag inte leva med det.
Då måste jag ta mitt liv nu.
Men då kanske jag inte får veta hur det slutar.
Såvida jag inte får det då i alla fall.
Frågan är om man ska ta reda på det eller vänta.

Ibland kan man längta till att bli gammal,
för då vet man att man har levt hela livet.
Fast när man är gammal så har man ju inte så långt kvar att leva,
och frågan är om det är värt att veta att man har levt hela livet då.

Nåja, det kanske är bäst att leva i nuet,
för det man inte vet mår man inte dåligt av.




Fri vers av Johan Lidberg
Läst 219 gånger
Publicerad 2004-12-17 20:34



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
jag tycker man ska leva här och nu...och se framtiden som spännande...Bra beskrivet!
2004-12-17

    Agneta VIP

2004-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg