Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne av dig

Jag borstar bort ett minne.
Ett minne av dig.

Långsamt faller det ner som damm på marken.
Men solens strålar hittar det, likaså vinden.
Det far upp igen, virvlande och lekande,
dansar det runt i luften och landar på min axel igen.

Jag kan nog inte glömma dig.




Fri vers av Johan Lidberg
Läst 321 gånger
Publicerad 2004-12-17 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg