Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ilska till glädje på 1 minut.

Sur och försoven satt jag i min bil.
Hemma var skit och jobbet piss.
Satte på radion samtidigt som jag bytte fil.
Ur högtalarna gastade nån idol ett högt giss.

Nära att krocka med en ful fiesta.
I etern nu nåt tråkigt snack.
Jaha nu ska jag till höger nästa.
Plötsligt skallrar radion av en skrattattack.

Lyssnar nu på killen som flabbar gott.
Han är glad och rapp i munnen.
Plötsligt har jag inte längre brått.
Glömmer ilskan som är försvunnen.

Tack för människor som alltid är glada.
Äh, jag skiter i kneget, jag ska åka och bada.




Fri vers av Johan Lidberg
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-12-17 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg