Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstnatt



I nattens skyfall
tänds drakbloss i asfalten
av bilarnas ljus




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-11-21 09:11



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Målande vackert!
2006-11-23

  Gunwale VIP
Just det, vi har ju kvar våra stenåldershjärnor, så därför blir något så konstigt som en bil med ljus på, gärna ett eldsprutande monster. Snyggt.
2006-11-21

  Jessica Ebbesson
Håller med tidigare kommentarer..en riktigt snygg bild målar du med din haiku.
2006-11-21

  wayward - taiga
Ja, det var en snygg bild! :D
2006-11-21

  Cris
Ja..!
mycket snyggt
fräck bild...som ett reklaminslag..flashigt
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet