Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sin enkelhet


Tidens sanning

Igår är inte idag
Imorgon är inte nu




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-11-21 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX