Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensionär

Pensionär vilket laddat ord
många till den dagen längtar
vara ledig med lön det bästa på vår jord
försäkringskassan vet att många trängtar.

Men de flesta kommer att se
då pensionärsdagen är inne
du är inte så vital som de
som är yngre i tanke och sinne.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-11-22 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus