Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är kallt!

Svartbrända tårar
svider mot min kind.

Överlämnar mig
åt kvällens famn.

Osynliga kramar
känner ingen
beröring.

Allt är kallt
och tyst härinne.


Där ute är
julen på väg...










Övriga genrer av Idun 1
Läst 299 gånger
Publicerad 2004-12-18 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1