Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhästar


Vildhästar springer fria
i rasande fart över slätten
med vind som viner
genom svettiga manar

i bakgrunden lägger sig
solen sakta ned
tryggt vilandes över ett fridfullt hav

horisonten tar mjukt emot
och det eviga havet
mildrar solens glödande eld

i andlös andakt väntar jag nu
på dina mjukt fyllda läppar
som vilda och heta
sluter sig mot mina





Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 750 gånger
Publicerad 2006-11-22 17:20



Bookmark and Share


  Markattan
Ljuvligt! Från den vackraste målning av vilt springande vildhästar till den där sköna, avslutande sensualismen... Snyggt!
2007-01-14

  Gawain
Amour indeed! Målande...
2007-01-03

    Erika H
mm... snyggt!
härligt flyt
erika
2006-11-23

    Erika H
det vilda och det lugna
möten som ger energi
och så kyssen
mjuk och het
snyggt
bara en sak, jag önskar (pratar bara för mig själv nu) att du inte har så långt mellan raderna, jag tappar fart i din vackra text
men snyggt som bara den
erika
2006-11-23

    ej medlem längre
Vackert och djupt
2006-11-22

    Camapani
Ser bilden framför mig. Ordagrant och vackert. fridlyst och uppenbart. Tack
2006-11-22

  Cris
Vacker bild du målar upp som en verkligt fin tavla..
med glöd i och slutet som ger den mänskliga värmen
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist