Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är arg och ingenting annat!!

dörren smälldes igen med ett pang och
när jag stod utanför i regnet ångrar jag mig,
skulle valt bättre skor
men inte så mycket att jag skulle kunna gå in och byta
jag var arg
skobyte skulle förstöra min sorti
och få dig att fnissa
jag hatar när du fnissar åt mig när jag är arg

bläddrar förtvivlat mellan mina spellistor i ipoden
jag har ingen arg musik
jag har bara glad
och några sorgsna
jag var inte sorgsen
jag var arg

stampar med foten i marken
som för att släppa ut lite ilska
marken får agera du och får det du förtjänar
klampar vidare genom alla vattenpölar
det stänker upp på mina ben så jag blir blöt
det gör mig ännu argare



men när vattenpölarna inte längre känns spännande
och hälarna värker i mina olämpliga skor
känner jag hur tårarna trycker på
och dom är starkare än mig,
starkare än ilskan också förresten

jag ger efter
överger ilskan
öpnnar upp
och låter tårarna möta regn

försöker gå så där fort
så att vinden torkar tårarna åt mig
redan innan de kommit ut


..
eller så lägger jag mig bara i en snödriva
jag vet inte vad jag är




Fri vers av elinli
Läst 709 gånger
Publicerad 2006-11-22 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli