Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sanna värdet


Att det vara så svårt att se
hur en gråsten

genom universums ögon

torde vara lika mycket värd
som en diamant




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 571 gånger
Publicerad 2006-11-22 21:44



Bookmark and Share


  Gawain
Skönheten vilar i betraktarens ögon... värdet likväl...
2007-01-03

    Erika H
allt styrs från atomer så... ja en gråsten är lika mycket värd som en diamant
men diamanter är snyggare som örhänge
litta filosofi är aldrig fel
*ler*
erika
2006-11-23

  ia VIP
som huvudet på spiken...
så sant...
2006-11-22

  Annmargreta
Så bra och sant. Ha en bra kväll!
2006-11-22

    Camapani
Inte så lite filosofi du häver fram här. Mycket bra. En syntes utav dem båda skulle innebära en sten full av skimmer och stadighet och lika mycket värt så klart :)
2006-11-22

  Cris
Deet ..är väldigt svårt för många att förstå
eller att städerskan/-aren.. är lika mycket värd
som miss överdirektörskan...

gråstenar har sina kvaliteteter som inte diamanterna
skulle kunna klara av.. och tvärtom..
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist