Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre minuters möte


Jag tror yin mötte yang

möts i hall
maskhålslooop
munnars prat
lyckorus
blinkar ej
hamnar tätt
genom dörr
vänd emot
arm på arm
magnetism
köpt ett hus
hand på rygg
hälsa på
strömmar ord
nu vi går
med små stopp
varsitt håll
helt okey
hej och vink
vink igen














Fri vers av AektaBlond
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-11-24 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond