Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En hairyu är en alldeles opolitisk sammanslagning av haiku och senryu" (Cathy)

Fast jag vet inte om jag har snappat det riktigt...



Hairyu - Hair: Y U?


My girlfriend left me
All my friends are also lost

But my Hair! Why You?




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-11-24 21:28



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Kul!...och än sen då...skägget växer ju.
2006-11-24

  Cris
*hihihi*
håller med Spam.. ;-.)))
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet