Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppars Längtan

smakar lent







Fri vers av AektaBlond
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-11-27 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond