Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största dårskapen


Den största dårskapen
tycks mig nu vara
hur jag på något underligt sätt

lyckas ta så många av livets
förunderliga ögonblick
för givna




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-25 18:22



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Här sätter du fingret på något som vi förmodligen erfar oftare än vi tror,
och sedan glömmer, gång på gång...
2012-04-15

    ej medlem längre
Sant så sant, vackert
2006-12-03

  Gunwale VIP
Ja, illusionen är en del av livet, en väldigt stor del... För att kunna planera måste man kunna låtsas att det är självklart att man lever "lite senare" också, men i det stilla sinnet alltid veta att intet är säkert... En slags kopplad och övervakad dårskap. Härlig dikt.
2006-11-29

  Lena K Nilsson VIP
Tänkvärda ord!
2006-11-25

    Erika H
och det är en sanning som heter duga
men jag vill bara ge dig detta
du liksom jag
liksom alla andra
är bara människor
kraftfulla tankar
erika
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist