Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (kvar vid flygfotot)

 

Ser inte gruset

men jag vet att det finns där

Och rösterna

 

Min barndomsgata

talar ett annat språk nu

Bara jag märker...

 

Flygfotot visar

var jag har strukit omkring

"utan perspektiv"...

 

 




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-11-26 15:24



Bookmark and Share


  Anders P VIP
gillar framförallt den i mitten.
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP