Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tycker inte så värst mycket om solen ;)


Soliga dagar

Soldränkta stränder

En varm bris sveper förbi

Vilket helvete!




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-11-27 01:33



Bookmark and Share


  emma
Du har ju aldrig tålt värme särskilt bra.
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist