Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om mitt sinnestillstånd som det var när jag skrev denna haiku...och lite innan.


Luddig

Så konstigt allt är

Ludd och dimmiga syner

Jag är ostadig




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-11-27 01:42



Bookmark and Share


    laissez_faire
Go Alkohol! En dimmig syn är en bra syn.
2006-11-27

  emma
Heja dig min luddiga vän!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist