Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenens kraft


Den som är
ringarna på vattnet
berör mina stränder

Medans stenen
sjunker djupare
sprids energin

i kraft
av din våg




Fri vers av Mats L.
Läst 769 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-11-28 13:26



Bookmark and Share


  stella
Trolsk med erotiska undertoner. Väldigt bra om jag får säga!
2007-04-21

  MonaLisa
En djup text, som man kan läsa många gånger. Väldigt bra och vacker!
2007-04-16

    ej medlem längre
Känner känslan..känslan du hade i November..hur skriver du nu i Mars? :-)
2007-03-23

  Sv Is
Den var bra,men jag fattade inte riktigt...
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.