Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett "text-scherzo" efter en märklig dröm för 25 år sedan.


Deras språk är nu min vita käpp


de hade satt sig vid sänggaveln
utan att jag hade märkt det

och det som väckte mig
var deras märkliga tjattrande


jag satte mig upp
för att se och höra bättre

men deras konstiga ord
och märkliga språkmelodier

gjorde mig bara än mer förvirrad
än jag redan var i denna vargtimme


när jag sträckte mig efter en av dem
fick jag bara några fina vita fjädrar i min hand

och i det bländande ljuset som följde
såg jag bara en leende stav som viskade:

"Nu ska du äntligen få lära dig lite ängelska"




Fri vers av Almagrundet
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-11-28 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det var en häftig dröm
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet