Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla kycklingen! Del. 2

Sandra är en höna
som bor i en torktumlare,
hon äter spagetti med köttbullar,
med lingon å senap på!
För det gillar hon...

inte!




Övriga genrer av Twitt
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-11-28 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt