Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Första dagen på sommarlovet
sitter jag här vid datan

Förkyld!!

Det är sommar och jag sitter
och är super duper förkyld..

Kul kul..

Sen så kommer det en jäkla regnskur
Varför?

Det är sommar, inte höst.

Tror att himlen har missuppfattat årstiderna lite..

Bara \"lite\"..

Men nu vill jag ha godis..
Mumma
xD




Övriga genrer av Twitt
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-06-16 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt