Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla händer

Känseln börjar försvinna

Jag känner hur fingrarna börjar domna bort
Det är kylan som börjar tränga in inom mig

Den börjar i händerna
det bränner
men igentligen borde det bara vara kallt

sen fortsätter den ut i hela kroppen!




Övriga genrer av Twitt
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-04-17 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt