Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår!

Jag känner en tår
En tår som rinner ner för min kind

Jag känner hur den rinner
Hur den stannar och lägger sig i min mungipa

Det smakar salt

Jag börjar att fundera
Är du verkligen värd mina tårar?
Eller ska jag spara dem till någon annan?

Någon som är här och kan trösta
När tårarna faller!




Övriga genrer av Twitt
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-11-20 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt