Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder ett ljus!

Jag tänder ett ljus

Till minne av dig

Ljuset kommer först slockna

När jag kommit över dig!




Övriga genrer av Twitt
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-11-20 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt