Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saknad!

Jag känner en saknad
En saknad som är som ett hål i mitt bröst

Det hålet blir svårare och svårare
att fylla

Eftersom för varje dag
blir hålet större

Större och större för varje dag
För varje dag som jag är utan dig!




Övriga genrer av Twitt
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-11-20 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt